Dragnea: Câteodată îţi pare rău de Kovesi

Laura Codruța Kovesi
Laura Codruța Kovesi

Liviu Dragnea a vorbit despre imaginile apărute cu acționarul Tel Drum, Petre Pitiș, privind partidele de vânătoare la care a participat, alături de şefii companiei şi preşedinţii de organizaţii PSD.

Întrebat dacă lideri PSD şi acţionari TelDrum au participat la aceleaşi partide de vânătoare unde au discutat despre contracte pe bani publici, Dragnea a spus că acestea sunt nişte prostii.

"Nu cred aşa ceva. Sunt nişte prostii, asta vă pot răspunde. Eu nu am participat la nicio partidă de vânătoare unde lideri politici au discutat cu acţionari de la vreo companie despre contracte. Eu la aşa ceva nu am participat", a susţinut Dragnea, la Palatul Parlamentului. El a adăugat că cei care sunt curioşi să afle cu cine a fost el la vânătoare află de la DNA.

"Câteodată îţi pare rău de Kovesi. Acum foloseşte reporteri"

Întrebat cum îşi explică că apare în fotografii din urmă cu 3-4 ani împreună cu Petre Pitiş la vânătoare, în condiţiile în care a afirmat că nu l-a mai văzut pe acesta de 10-15 ani, Liviu Dragnea a menţionat că nu ştie despre ce fotografii este vorba.

"Cu Petre Pitiş am fost la sute de partide de vânătoare. Şi cu mâna întoarsă la spate, nu pot să îmi aduc aminte de toţi cei care au participat la vânătoare (...) Câteodată îţi pare rău de Kovesi. Acum foloseşte reporteri ca să pună întrebări. Nu ştiu despre care fotografii vorbiţi. Nu ştiu la ce moment vă referiţi. Habar nu am la ce poze vă referiţi. Domnişoară procuror, chiar v-am răspuns, e suficient. Întrebarea mea e foarte simplă la dvs şi vorbesc mai tare ca să audă şi DNA. A merge la o partidă de vânătoare este o infracţiune? Sunt oameni chemaţi la DNA să fie întrebaţi de vânători. Până la urmă ar trebui chemaţi mistreţii, iepurii şi fazani şi eventual arestaţi", a declarat Liviu Dragnea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel