Dragnea: Beneficiarul statului paralel, preşedintele Iohannis

Preşedintele PSD Liviu Dragnea a declarat miercuri că beneficiarul statului paralel este preşedintele Klaus Iohannis.

'Nu cred că este străin preşedintele Iohannis. În primul rând crede că este beneficiar. Părerea mea este că are o percepţie greşită dacă asta crede, pentru că ar trebui să se uite în istoria recentă. Dar aşa este construit (statul paralel - n.r.), el aşa a fost gândit şi aşa a fost construit. Orice structură trebuie să aibă în moţ pe cineva. Că el a gândit-o (Klaus Iohannis - n.r.)? Da sau nu. Cred că e preluată. Că el o patronează? Da sau nu. Dar că el este beneficiarul? Sigur. Şi că la el se raportează. Sigur', a spus Dragnea la Antena 3 întrebat dacă şi-a însuşit credinţa lui Călin Popescu-Tăriceanu potrivit căreia preşedintele Klaus Iohannis este cel care patronează statul paralel.

Dragnea a menţionat că dacă se rupe coaliţia, dacă se rupe PSD sau dacă pică guvernarea, dacă apar tulburările sociale, cresc teoretic şansele pentru al doilea mandat al preşedintelui Iohannis.

'Cred că cineva, unul sau mai mulţi, îi spun preşedintelui că acest stat paralel, ceea ce face, are efecte benefice pentru dumnealui. E greşit dacă gândeşte aşa. (...) Crede ce vrea. Dacă se încrede în acest sistem vreo clipă greşeşte, dar e problema dumnealui, e major, e matur, e preşedinte', a arătat Dragnea.

El a menţionat că după acest an în care au fost acţiuni de stradă destul de complexe şi bine organizate, s-a ajuns în situaţia în care preşedintele Iohannis nu mai are adversari azi, dar până la alegerile din 2019 mai sunt doi ani, iar în doi ani 'se pot întâmpla foarte multe lucruri'.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel