Dragnea, AVERTISMENT pentru Iohannis după bilanțul DNA

Liviu Dragnea a făcut o serie de declarații după discursul susținut de Klaus Iohannis la bilanțul DNA.

În contextul declarațiilor de miercuri ale președintelui Klaus Iohannis, de la bilanțul DNA, unde spunea că persoane cu probleme penale s-au unit, liderul PSD Liviu Dragnea, ca urmare a unei întrebări formulate de un jurnalist, a oferit următoarea precizare:

"Este o declarație falsă! Și dacă va continua așa, va greși. Greșește, atât".

Ce zicea Iohannis

"Niște inculpați și condamnați penal, după ce au fost prinși de instituțiile statului încălcând legea, s-au unit pentru a-i discredita pe cei care i-au cercetat. Dar, așa cum spune un proverb românesc, minciuna umblă cât umblă, până i se înfundă. Toate aceste acțiuni concertate în plan mediatic nu au șanse de reușită", a declarat Klaus Iohannis la bilanţul DNA.

[citeste si] 

În altă ordine de idei, procurorul şef al DNA, Laura Codruţa Kovesi, a declarat, miercuri, că în ultima vreme s-au spus despre ea multe lucruri adevărate şi neadevărate, însă este optimistă că DNA va rezolva situaţia de criză prin care trece. "Suntem într-o perioadă în care s-a vorbit mult despre DNA, s-a vorbit mult şi despre mine, mai ales în ultimele zile. Sunt lucruri adevărate, lucruri neadevărate, dar astăzi o să spun eu un lucru adevărat despre mine. Sunt o persoană optimistă şi colegii ştiu acest lucru. Şi sunt foarte consecventă în optimismul meu şi nu mă bazez doar pe ceva ce simt. Mă bazez pe ceea ce am spus de foarte multe ori. Cea mai importantă resursă a DNA sunt oamenii care lucrează în DNA. Acei oameni care au depus eforturi să-şi facă treaba. S-a spus aici că trecem printr-o situaţie de criză. Da, este o situaţie de criză pe care nu ne-am dorit-o, pe care nu ştiu dacă o puteam evita, dar cu siguranţă este o situaţie de criză din care noi putem trage nişte concluzii şi pe care le-am şi tras în întâlnirile pe care noi le-am avut săptămâna trecută", a spus Kovesi, la finalul şedinţei de prezentare a raportului de activitate al DNA pe anul 2017.  

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel