Dragnea, atac la Iohannis: Modificăm în așa fel încât să fie președinte pe viață

Liviu Dragnea
Liviu Dragnea

Liviu Dragnea l-a atacat dur, duminică, la Consiliul Național al PSD, pe președinte Klaus Iohannis. 

Liviu Dragnea a criticat faptul că României i s-a cerut de la Uniunea Europeană să ia măsuri care, conform președintelui PSD, ar fi contrare prevederilor din Consituția României.

"Ni s-a cerut să modificăm și propria constituție. Nu știu dacă știți, Constituția României, în 1991, înainte de a fi adoptată de adunarea constituantă, a fost avizată de Comisia de la Veneția. Înainte să intrăm în Uniunea Europeană, în 2003, s-a completat, s-a modificat Constituția tot cu sprijinul și consultanța partenerului extern. Și acum se constată că ar trebui să o modificăm. Dar de ce ar trebui să o modificăm? Să înțeleg ca să dăm mai multe puteri președintelui Iohannis. Și când nu o să mai fie Iohannis, ce facem? Revenim și îi dăm puteri mai mici celui care o să vină după Iohannis sau modificăm în așa fel încât să spunem Klaus Werner Iohannis, președinte pe viață în România, să trăiască!  Deci dacă nu vrem asta, atunci trebuie să luptăm", a declarat Liviu Dragnea.

Liviu Dragnea a comentat și declarația președintelui cu privire la protestul "vestelor galbene".

"Iohannis a spus că are vesta galbenă în portbagaj. Asa i-a spus și lui Macron, că are vesta la el? Sau acolo tace mâlc? Acesta este Iohannis. În mod nedrept și jignitior, cu complicitatea unor europarlamentari romani, tara noastră a ajuns țăpul ispășitor al jocurilor politicile din partidele europene. Au spus că trebuie să gasesca o problemă și în România", a mai spus Liviu Dragnea. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel