Dragnea, anunț după solicitarea lui Teodorovici. Ce se întâmplă cu rezerva de aur

Liviu Dragnea
Liviu Dragnea

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, luni, că nu ştie dacă mai sunt suficienţi parlamentari pentru a se face atâtea comisii de anchetă cât se solicită, în contextul în care ministrul Finanţelor a propus analizarea situaţiei rezervei de aur a României.

"Nu am auzit ştirea asta, dar nu ştiu dacă mai avem suficienţi parlamentari să facem atâtea comisii de anchetă cât se solicită", a spus Dragnea, la Palatul Parlamentului, întrebat dacă susţine propunerea ministrului de Finanţe de formare a unei comisii parlamentare care să analizeze rezerva de aur a României.

Ministrul Finanţelor Publice, Eugen Teodorovici, a recomandat săptămâna trecută formarea unei comisii parlamentare pentru a analiza rezerva de aur a României şi situaţia acesteia.

PSD a depus la Parlament un proiect de lege în care propune ca Banca Naţională a României să păstreze în ţară 95% din rezervele de aur pe care le deţine. Potrivit proiectului de lege, BNR ar mai putea lăsa în băncile din afara ţării doar 5% din rezerva totală a României. Aceste procent e condiţionat de obţinerea de venituri.

Vezi și: Dragnea: Nu am făcut absolut nimic, nici eu, nici PSD, împotriva lor!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel