Dragnea, condamnare. Toni Neacşu: Avea soluţia pentru a scăpa. I-am prezentat-o

Liviu Dragnea
Liviu Dragnea

Avocatul Toni Neacşu afirmă, într-un mesaj transmis în această seară, că Liviu Dragnea avea o soluţie pentru a scăpa de condamnarea cu executare. 

"Liviu Dragnea avea o solutie aproape sigura prin care scapa de executare. Fapta retinuta in sarcina dumnealui este definitia prin execelenta a traficului de influenta politica, adica aceea fapta prin care, prin folosirea functiei de conducere dintr-un partid, se creeaza un avantaj patrimonial (salarii nemeritate) unor terte persoane. I s-a prezentat aceasta varianta. Din pacate, schimbarea incadrarii juridice in aceasta fapta, care ar fi fost prescrisa si astfel ar fi scapat, nu a fost acceptata, chiar de dumnealui, ca varianta de aparare", afirmă avocatul Toni Neacşu.

"Dosar greu"

"E singurul meu motiv de nemultumire in ce priveste strategiile de aparare in acest dosar, in care Bombonica Prodan a fost achitata curat si va primi banii inapoi pe care deja i-a achitat drept prejudiciu iar Sefu Olguta a primit 1 an cu suspendare, de la cei 3 initiali, fiind achitata pentru abuz in serviciu.

In rest, din acest dosar raman cu lamurirea la CCR a definitiei abuzului in serviciu, a constatarii nelegalitatii completelor de 5 judecatori si poate, vom vedea, si a nelegalitatii completelor nespecializate. Dosar greu, dar frumos si motivant",  a scris Toni Neacşu pe pagina sa de Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel