Dragana Cvijic (CSM Bucureşti) - Trebuie să uităm meciul de la Braşov şi să ne concentrăm pe cel cu Esbjerg

 Handbalista echipei CSM Bucureşti, Dragana Cvijic, a declarat, vineri seara, că formaţia sa trebuie să uite remiza cu Corona Braşov, din etapa a 10-a a Ligii Naţionale, şi să se concentreze pe partida cu Team Esbjerg din Liga Campionilor.

"Este un meci foarte important cu Esbjerg pentru că vor conta punctele pentru faza următoare a Ligii Campionilor. Sunt bucuroasă că vom juca acasă, de abia aştept meciul. La Braşov am făcut egal, deşi am fost conduse la 6 goluri. Dar am revenit şi în final am egalat. Eu sunt bucuroasă că nu am renunţat şi că nu le-am lăsat pe adversare să câştige. A fost un meci greu acolo, dar trebuie să-l uităm, acum trebuie să ne concentrăm pe cel care urmează în Liga Campionilor, pentru că trebuie să câştigăm. Campionatul se află abia la început, nu contează că acum suntem pe locul 4. Sezonul va fi lung, să sperăm că vom fi sănătoase pentru că până la sfârşit se pot întâmpla multe", a spus Cvijic înaintea antrenamentului de vineri seara de la Sala Polivalentă din Capitală.

"Cristina Neagu a jucat extraordinar în ultimele două meciuri. Suntem fericiţi că o avem din nou în teren. Din păcate va dura mai mult recuperarea în ceea ce le priveşte pe Carmen şi Nora Mork", a adăugat handbalista sârbă.

Echipa de handbal feminin CSM Bucureşti întâlneşte, duminică, de la ora 14:30, în Sala Polivalentă din Capitală, formaţia daneză Team Esbjerg, într-o partidă contând pentru etapa a 5-a a Grupei B a Ligii Campionilor.
AGERPRES

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel