Drăgan a RĂBUFNIT la adresa lui Ungureanu: Îi recomand să pună bani deoparte. A călcat în picioare reputația unui medic extraordinar

Mihai Drăgan
Mihai Drăgan

Avocatul Mihai Drăgan a răbufnit la adresa deputatul Emanuel Ungureanu, pe care-l acuză că a călcat în picioare reputația medicului chirurg Mircea Beuran. 

Emanuel Ungureanu, deputat USR, depune, luni, la ora 10:00, o plângere penală în cazul pacientei arse de la Spitalul Floreasca. El a scris, pe pagina sa de Facebook, că a vorbit cu mai mulți angajați ai spitalului, ”asistente, îngrijitoare, brancardieri”, ale căror mărturii le și publică.

Avocatul Mihai Drăgan a răbufnit, în direct, la Antena 3, duminică, întrebând în ce calitate a vorbit Emanuel Ungureanu cu angajații de la Spitalul Floreasca, cei care se presupune că au fost în sala de operație: ”În ce calitate? Eu îi recomand să pună bani deoparte, pentru că tocmai a călcat în picioare reputația unui medic extraordinar, domnul profesor Beuran, căruia îi datorez patru ani din viața bunicii mele și cunosc autobuze de pacienți care-i datorează viața”. 

”USR, politică de a călca în picioare sistemul medical românesc”

”În al doilea rând, înainte să arunce în spațiul public anumite chestiuni, ar fi trebuit să se informeze și să-l contacteze pe dl profesor. Dumnealui nu a făcut mărturii, ci acuze cu privire la o persoană foarte cunoscută. Este evident că discutăm despre un caz tragic, nu am nici cuvinte să spun, și e clar că s-a făcut cel puțin o greșeală, dar să acuzi o persoană că acea persoană este cea care a desfășurat activitatea, fără să te informezi exact, și să arunci un nume în spațiul public doar cu scopul de a-l murdări... iertați-mă, între dl deputat cum îl cheamă pe dumnealui și profesorul Beuran, înclin să-l cred pe profesorul Beuran, mai ales că USR a avut o politică constantă de a călca în picioare sistemul medical românesc” a mai spus avocatul, precizând că la banii din sistemul medical românesc, ”medicii români pentru mine sunt EROI”.  

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel