Dr Nandi, celebrul realizator de emisiuni medicale, va putea fi urmãrit pe AntenaPlay

Dr. Nandi este o emblemă a medicinii în Statele Unite ale Americii, dar și în India, țara sa natală. Realizator al talk-show-ului Ask Dr. Nandi, prezentatorul, care detine și un premiu Emmy, vine în România și va putea fi urmărit în excusivitate la Antena 1, dar și pe AntenaPlay. 

Telespectatorii vor avea ocazia să îl vadă pe micile ecrane la "Observator" și "Neatza cu Răzvan și Dani", acolo unde este invitat să împărtășească secretele sale medicale și experiența sa vastă.

Mâine dimineață, începând cu ora 8:00, cei de acasă vor putea urmări cum celebrul doctor va testa și va evalua o rețetă tradițional românească, special pregătită pe platoul "Neatza cu Răzvan și Dani" de către Vlăduț. Toamna bogată le pune românilor multe ingrediente alese pe mese, ce se transformă în cele mai delicioase preparate. Tocmai de aceea, Dr. Nandi nu va da un verdict doar în ceea ce privește gustul mâncării noastre, ci va analiza și cât de sănătoasă este o asemenea rețetă autentică.

"Ask Dr Nandi", talk-show-ul medical, va putea fi urmărit în exclusivitate în Romania pe platforma AntenaPlay, în variantă integrală. "Ask Dr. Nandi" este una dintre cele mai cunoscute emisiuni medicale din America. Talk show-ul a fost creat nu doar cu scopul de a aborda subiecte despre sănătate, nutriție, stil de viață, ci și de a-i ajuta pe cei invitați să găsească soluții la problemele cu care se confruntă. Realizatorul emisiunii, însuși Dr. Nandi, este cel care a dezvoltat conceptul prin care orice individ se poate transforma într-un erou al propriei vieți, dacă respectă un stil de viață echilibrat.

Dr. Nandi este soț, tată, prieten, vecin. Este persoana potrivită care poate oferi din experința și cunoștințele proprii un sfat și o îndrumare pentru o viață mai bună, iar emisiunea sa medicală informativă se diferențiază și este o sursă de inspirație și de ajutor pentru toți cei care o urmăresc.

Dr. Nandi poate fi urmãrit pe AntenaPlay.ro.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel