Două REFENDUMURI. Dragnea: Le declanșăm în primăvară

Liviu Dragnea a spus că PSD vrea organizarea a două referendumuri - unul pe tema familiei formată dintr-un bărbat şi o femeie, iar celălalt pe tema eliminării imunităţii.

"Vom declanșa de două referendumuri: un referendum cu tema familia, este o temă de interes major, este o temă care ține de substanța societății noastre și un referendum despre regimul imunităților din România. Eu am spus mereu și susțin în continuare următorul lucru: nu sunt de acord cu imunitatea parlamentară, dar nici cu imunitatea președintelui.

Întrebarea va fi dacă românii sunt de acord cu imunitățile. Nimeni nu este mai presus de lege. Dacă nimeni este mai presus de lege, atunci imunitățile să dispară pentru toți! Atunci să-l vedem pe Klaus Iohannis cum reacționează. Este vorba despre principiu. Avem în plan să le declanșăm în primăvara lui 2017", a zis Liviu Dragnea la România TV.

[citeste si]

Acesta a mai spus că "îi este greu să creadă că preşedintele va dori sa participe la o discuţie privind modificarea Constituţiei, pentru că s-ar putea să deranjeze".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel