Două persoane din Gorj, reţinute sub acuzaţia că au obligat o minoră să se prostitueze

Două persoane din judeţul Gorj au fost reţinute de procurorii DIICOT pentru trafic de minori, fiind acuzate că au recrutat o fată de 15 ani, pe care au obligat-o să se prostitueze. 

Potrivit unui comunicat al DIICOT, în perioada octombrie 2016 - aprilie 2017, inculpaţii F.C.-C. şi N.M., în vârstă de 29 şi 30 de ani, din Fărcăşeşti, respectiv Jupâneşti, judeţul Gorj, au recrutat o minoră, de 15 ani, prin inducere în eroare şi profitând de starea vădită de vulnerabilitate, pe care ulterior au adăpostit-o în scopul exploatării sexuale. Suma de bani obţinută din exploatarea sexuală a minorei este de aproximativ 15.000 lei.

Procurorii DIICOT - Biroul Teritorial Gorj împreună cu ofiţerii de poliţie judiciară din cadrul Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Gorj au efectuat trei percheziţii domiciliare cu ocazia cărora au fost identificate şi ridicate două laptop-uri, 20 de hard disk-uri, un stick de memorie, cinci telefoane mobile şi mai multe DVD-uri. Vineri, cele două persoane au fost prezentate Tribunalului Gorj cu propunere de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile, potrivit Agerpres.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel