Spulberați în curtea casei. Două persoane au murit într-un accident rutier pe drumul european 87

Accident
Accident

Două persoane, o femeie şi un copil, au murit, duminică după-amiază, în urma unui accident rutier înregistrat în satul tulcean Văcăreni, pe drumul european 87, a anunţat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) "Delta", Florentin Daciu.

UPDATE: Cele patru victime ale accidentului rutier, înregistrat duminică după-amiază, în satul tulcean Văcăreni, au fost transportate la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Galaţi, a declarat directorul Serviciului Judeţean de Ambulanţă (SJA), Dumitru Vâlcu. Alte două persoane, un copil de cinci ani şi o vârstnică, au fost găsite moarte în curtea în care s-a oprit autovehiculul.

"Printre cele patru victime preluate din satul Văcăreni se află şi o gravidă în luna a şaptea. La trecerea Dunării cu bacul la Galaţi, ea a intrat în stop şi s-au început manevrele de resuscitare", a precizat directorul Vâlcu.

Potrivit sursei citate, trei ambulanţe aşteptau victimele pe malul gălăţean al Dunării. O altă persoană a fost preluată cu elicopterul SMURD.

Inspectoratul de Poliţie a Judeţului Tulcea a început cercetările pentru stabilirea circumstanţelor în care s-a produs accidentul. 

Două persoane, o femeie şi un copil, au murit, duminică după-amiază, în urma unui accident rutier înregistrat în satul tulcean Văcăreni, pe drumul european 87. 

"Un autoturism a fost implicat în accident. În urma accidentului au rezultat şase victime, din care două prezintă leziuni incompatibile cu viaţa, o femeie şi un copil", a precizat reprezentantul ISU "Delta".

Potrivit sursei citate, în sprijinul victimelor intervin un elicopter care a preluat deja o persoană, două autospeciale de stingere cu apă şi spumă, un SMURD şi patru ambulanţe.

Vezi și: Două accidente grave, unul după altul, în localitatea Tureac

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel