Două noi loturi de autostradă, deschise

Două noi loturi de autostradă vor fi deschise în această seară circulației rutiere. 

Loturile 3 şi 4, în lungime totală de 28,7 kilometri, între Aiud şi Turda, ale autostrăzii Sebeş-Turda, vor fi deschise circulaţiei luni seara, la patru ani de la demararea lucrărilor, după ce cele două tronsoane au fost recepţionate luni de către Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR).

Comisia CNAIR a recepţionat mai întâi lotul 4 al autostrăzii, tronson care face legătura între Decea şi Turda şi are o lungime de 16,3 kilometri. În condiţiile în care lotul 4 are descărcarea prin lotul 3, el nu ar fi putut fi dat circulaţiei dacă nu ar fi fost recepţionat şi acest tronson, în lungime de 12,45 kilometri, situat între Aiud şi Decea, lucru care s-a şi întâmplat tot în cursul zilei de luni.

"S-a recepţionat şi lotul 3 şi, în scurt timp, în seara asta (luni - n.r.) sperăm să dăm şi drumul la circulaţie", a declarat purtătorul de cuvânt al CNAIR, Alin Şerbănescu. El a estimat că acest lucru se va întâmpla în jurul orei 20:30.

Recepţia lotului 3 al autostrăzii Sebeş - Turda, între Aiud şi Decea, a fost amânată în ianuarie din cauza unor neconformităţi - probleme legate de rugozitate (de aderenţă - n.r.), exces de bitum, probleme legate de planeitate (existenţa unor denivelări - n.r.) şi de soluţia aplicată pe poduri.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel