Două maşini căzute în şanţ, în București. Burghiu: Cineva ar fi aruncat indicatoarele. Am depus plângere

Accident
Accident

Alexandru Burghiu de la Termoenergetica a anunțat că a depus plângere în cazul maşinilor căzute în şanţ, deoarece două persoane ar fi aruncat indicatoarele.

Directorul general al companiei Termoenergetica, Alexandru Burghiu, a declarat luni, pentru Agerpres, că a fost depusă o plângere penală împotriva a doi bărbaţi care ar fi aruncat indicatoarele care semnalizau groapa făcută pe un şantier al RADET şi în care au căzut două autoturisme.

Duminică seara, două autovehicule care circulau pe Aleea Compozitorilor din Capitală au căzut într-un şanţ săpat în carosabil, parte a unei lucrări de termoficare, unul dintre şoferi fiind rănit uşor, a informat Brigada Rutieră.

"M-am deplasat la faţa locului şi, în urma discuţiilor cu soţia primului conducător auto, cât şi cu poliţiştii care executau cercetarea la faţa locului, care mi-au relatat cum a fost semnalat incidentul la 112, a reieşit faptul că doi bărbaţi au ieşit din barul de lângă, au lovit şi au aruncat în groapa din şantierul RADET tot ceea ce înseamnă semnalizare rutieră. Ulterior, au plecat. Imediat după a venit primul şofer, nemaiavând niciun mijloc de semnalizare, nu a văzut groapa şi a căzut în ea. (...) Noi deja am depus plângere penală la Poliţie pentru infracţiune de distrugere împotriva celor două persoane, deocamdată neidentificate, sperăm şi suntem siguri că vor fi identificaţi uşor, ţinând cont că există martori şi probabil sunt cunoscuţi în mediul local", a precizat Burghiu.

Compania va acorda despăgubiri

Compania va acorda despăgubiri, dacă va fi găsită vinovată, a susţinut el. "În cazul în care va fi nevoie şi noi vom fi găsiţi vinovaţi, vom acorda toate despăgubirile. Noi ne-am ocupat personal de scoaterea autoturismelor din groapă, le-am transportat într-un spaţiu de depozitare al PMB-ului, urmând ca organele de cercetare să-şi facă treaba", a menţionat Alexandru Burghiu.

În opinia sa, aruncarea indicatoarelor de către cei doi bărbaţi care ar fi ieşit dintr-un bar din zonă este foarte plauzibilă, întrucât indicatoarele erau dispuse de o parte şi de alta a şantierului.

"Dacă ar fi intrat direct în ele, le-ar fi lovit pe cele din faţă, iar cele din partea cealaltă ar fi fost în picioare. Aceste indicatoare au fost găsite toate în groapa necesară realizării lucrării RADET. Vorbim de indicatoare, marcaje, panouri şi garduri de împrejmuire semnalate atât de martori, cât şi de organele de cercetare penală", a adăugat Burghiu, citează Agerpres.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel