Două lovituri pentru echipele din ”Ultimul Trib”, înaintea jocului de Salvare

Ultimul trib
Ultimul trib

Crocodiii și Lemurii primesc două loviture grele chiar înaintea jocului de Salvare care va trimite încă doi oameni la duel, în această seară, de la 20.00, la Antena 1.

Față în față pe terenul de luptă, membrii ambelor echipe au câte un șoc după ce observă că doi concurenți nu mai sunt prezenți. Mai întâi, Lemurii află de tragedia care a avut loc în familia lui Dima, iar cei mai mulți dintre ei înțeleg abia atunci care este motivul dureros pentru care artistul se avânta în fiecare joc de parcă ar fi fost ultimul. ”Știam că are probleme acasă, știam că trage pentru sora lui!”, a spus Ionuț Iftimoaie, singurul căruia Dima apucase să îi vorbească despre boala surorii sale.

Ce au observat fetele


Totodată, fetele rămase în echipa Corcodililor observă că Alex Filip, fostul lor căpitan, a dispărut din rândul Lemurilor, la doar câteva zile după ce acesta a fost transferat. Vestea le-a spulberat acestora orice urmă de speranță că îl vor putea lua înapoi în echipă dacă ar câștiga una dintre probe. Lemurii și Crocodilii se aruncă în lupta pentru Salvare, chiar dacă echipele par dezechilibrate, iar în cele din urmă, o nouă răsturnare de situație le dă peste cap toate planurile, în această seară, de la ora 20.00, la Antena 1, într-o nouă ediție ”Ultimul Trib”.  

VEZI ȘI:

Ultimul trib. Concurentă, sfâșiată de dor: Era ziua lui

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel