Două grupuri s-au luat la bătaie în centrul Berlinului pentru spoturile de pe Youtube

Bataie metrou. foto: captura video A3
Bataie metrou. foto: captura video A3

Sute de tineri au răspuns la un apel lansat pe platformele sociale şi s-au adunat în Alexanderplatz, o piaţă mare din centrul Berlinului, unde s-a produs o încăierare în masă, a anunţat vineri poliţia din capitala Germaniei, informează dpa.

"În jur de 400 de oameni s-au adunat în piaţă la începutul serii de joi", a precizat un purtător de cuvânt al poliţiei. Potrivit informaţiilor deţinute de poliţie, majoritatea dintre ei erau adolescenți și tineri.

Altercaţia care a avut loc a implicat în jur de 50 de persoane, care au început să se îmbrâncească şi să se lovească cu picioarele, folosindu-se şi spray-uri cu piper.

Poliţia a desfăşurat circa 100 de poliţişti şi a reținut nouă oameni, folosind la rândul său gaz lacrimogen pentru a opri altercaţia, potrivit purtătorului de cuvânt. O poliţistă a fost rănită.

Au folosit pietrele pe post de proiectile

În jur de 20 de persoane care au fugit în staţia de metrou apropiată, au sărit pe şine şi au început să arunce cu pietre luate din balastul dintre linii.

Potrivit informaţiilor din mass-media, cauza altercaţiei ar putea-o constitui un conflict între grupuri rivale pe platforma YouTube.

Poliţia din Berlin a identificat câteva hotspoturi infracţionale în capitala germană, unul dintre ele chiar în Alexanderplatz, cunoscută de rezidenţi pur şi simplu ca "Alex", cu turnul său de televiziune reprezentativ.

Vezi și: Bătaie în avion din cauza unei pasagere desculțe. Aterizare de urgență

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel