Minoră cu copil, găsită într-o baracă improvizată, alături de altă copilă

Două fete minore, dintre care una, în vârstă 13 ani, este şi mama unui copil de două luni, au fost găsite de poliţişti într-o baracă improvizată din municipiul Deva, după ce marţi seară au plecat dintr-un centru maternal din Hunedoara, iar dispariţia lor a fost anunţată Poliţiei de către un asistent social.

De asemenea, în aceeaşi zonă, la o altă baracă improvizată, poliţiştii au identificat o adolescentă de 14 ani, din judeţul Mureş, care a declarat că locuieşte acolo, de o săptămână, cu un tânăr de 19 ani, care este concubinul acesteia, a informat, miercuri, Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Hunedoara.

Potrivit poliţiştilor, cele două minore din Hunedoara au plecat de bună voie din centrul maternal, ele fiind identificate joi noaptea la capătul unei acţiuni desfăşurate de către poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale Hunedoara. Din primele cercetări a rezultat că tinerele nu au fost victimele vreunei infracţiuni. Ele au fost încredinţate reprezentanţilor centrului maternal din municipiul Hunedoara, de unde au plecat.

Având în vedere situaţia de risc în care a fost găsită, adolescenta de 14 ani a fost pusă sub protecţie în Centrul de Primire în Regim de Urgenţă a Minorilor - Deva.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel