Două familii au reclamat la Poliţie o educatoare din Piatra-Neamţ că le-ar fi agresat copiii

Poliţiştii nemţeni au deschis un dosar penal pe numele unei educatoare de la o creşă din Piatra-Neamţ după ce două familii au reclamat-o pentru că le-ar fi agresat copiii.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Neamţ, agentul şef adjunct Georgiana Moşu, a declarat, miercuri, pentru AGERPRES, că în acest moment se fac cercetări pentru purtare abuzivă. 'Prima plângere a fost depusă pe data de 1 noiembrie, de către o persoană din Alexandru cel Bun iar pe 5 noiembrie a fost depusă o altă plângere, de către o femeie din Piatra-Neamţ.

Poliţiştii efectuează cercetări pentru purtare abuzivă', a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Neamţ, agentul şef adjunct Georgiana Moşu. Conducerea Direcţiei de Asistenţă Socială din subordinea Primăriei Piatra-Neamţ a decis să o demită pe educatoarea acuzată de purtare abuzivă după ce în spaţiul public a apărut o înregistrare audio cu momentele în care aceasta ar agresa copiii.

Înregistrarea a fost postată de părinţii unuia dintre copii iar la scurtă vreme a fost ştearsă dar între timp a fost preluată de presa locală. Conducerea Primăriei Piatra-Neamţ aşteaptă finalizarea anchetei penale pentru a dispune eventuale măsuri de sancţionare pentru cei vinovaţi.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel