Două FAKE NEWS VIRALE în ziua primului tur al alegerilor prezidențiale

fake news
fake news

Ziua - 10 noiembrie 20190- primului tur al alegerilor prezidențiale a fost ”victima” unor știri false. 

Prezență record la vot! Record negativ, însă. Deși s-a spus încă de dimineață că este prezență record la vot, la aceste alegerile prezidențiale, în țară, a votat mai puțin de jumătate din electorat: 47,66%. Record de prezență a fost în diaspora, unde votul a fost pe durata a trei zile. 

Organizarea alegerilor, diaspora laudă organizarea votului. PNL își asumă, deși meritele sunt ale PSD. Din diaspora a pornit discursul de tipul că se poate, că s-a produs schimbarea, că votăm civilizat, pe scurt că diaspora a dat tonul schimbării și dovada cea mai mare e modul în care s-a desfășurat procesul de vot, nefiind probleme. În țară, lideri ai PNL și susținători ai lor și-au arogat organizarea alegerilor prezidențiale, vorbind de atmosfera luminoasă, că n-au mai fost incidente, că n-au mai stat românii la cozi în diaspora. Dar, de organizarea alegerilor s-a ocupat Guvernul și mult-criticatul ministru Teodor Meleșcanu. 

Guvernul PNL e de 7 zile, n-aveau cum liberalii să se ocupe de vot și se laudă, practic, cu organizarea PSD-ului, neputând să schimbe nici măcar un prefect, dintr-o cauză tehnică. De asemenea, în diaspora, sunt aceiași consuli. 

Pe de altă parte, s-a încercat și activarea valului de ură împotriva PSD, amintind de Liviu Dragnea și de Ion Iliescu. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel