Dosarul "Referendumul": Cine este mortul care a făcut denunțul

dragnea2213_25012000
dragnea2213_25012000

Dosarul "Referendumul", în care urmează să fie judecate 75 de persoane, printre care și vicepremierul Liviu Dragnea, este bazat pe denunțul unui mort. 

Denunțul în dosarul mitei la Refendum a fost făcut  de către Gheorghe Jianu, care este mort de 25 de ani. Fiul lui, Florin Jianu, a fost surprins de veste, el nu credea că tatăl său mort s-a trezit din morți și a depus o plângere penală împotriva vicepremierului Liviu Dragnea, în dosarul Referendumul.

Dragnea, declarație șocantă: Un mort mi-a făcut plângere în dosarul “Referendumul”

"Am rămas surpins, taică-miu e mort din 1988", a declarat Florin Jianu, la Antena 3. Bărbatul a precizat că nu face nicio plângere, pentru că nu are încredere în Justiție.

Primarul comunei Islaz a declarat că a verificat datele despre Gheorghe Jianu, care a decedat în 1988. Bărbatul nu avea CNP și a murit din cauza hipertensiunii. Cel care a făcut denunțul nu a precizat CNP-ul. Primarul a declarat că "este cusut cu ață albă" și că cineva din comună s-a folosit de numele decedatului și nu și-a anumat responsabilitatea pentru plângerea făcută.

Totuşi, plângerea a rămas în dosar, deşi există un document care atestă faptul că denunţatorul său a murit în urma cu 25 de ani.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel