Dosarul prejudiciilor Hidroelectrica, trimis de Guvern pe masa DNA

adrian videanu dece
adrian videanu dece

Corpul de Control al Guvernului a trimis trimis procurorilor anticorupție un raport al dosarului Hidroelectrica, care relevă prejudicii de sute de milioane de euro ale companiei. Contractele considerate prejudicioase au fost semnate de Adriean Videanu, în perioada aceea ministru al Economiei.

Premierul Victor Ponta anunța ieri că Executivul va pune pe masa DNA dosarul Hidroelectrica. Astăzi, procurorii anticorupție au primit raportul cu privire la prejudiciile semnalate la firma deținută de ministerul Economiei, transmite România Tv.

Prim-ministrul aprecia marți că banii au ajuns la ”domnul Videanu și pe la PDL”.

”Administratorul special are o mulțime de procese, pe care, din fericire, le câstigă, cu băieții destepti și cu reprezentanții băieților deștepti de la Hidroelectrica. În ultimii patru ani, nimeni nu a mai verificat nimic din ce s-a întâmplat acolo. Am raportul Corpului de Control pe care sigur îl vom trimite la DNA, la Curtea de Conturi, să vedeți cum sub semnatura ministrului Videanu, a secretarului de stat Tudor Serban, Hidroelectrica și bugetul României au fost prejudiciate de sute de milioane de euro. Evident că banii ăștia acum sunt pe la domnul Videanu și pe la PDL, dar trebuie recuperați și trebuie trași la răspundere penală cei care au beneficiat de aceste sute de milioane de euro”, declara premierul.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel