Dosarul Mineriadei. Mircea Diaconu: Asta este infernal

Mircea Diaconu, ANI
Mircea Diaconu, ANI

Ion Iliescu, Petre Roman, Gelu Voican Voiculescu, Dumitru Nicolae, Virgil Măgureanu, Adrian Sârbu, Miron Cozma, Matei Drella, Cornel Plăieș Burlec, Emil Dumitrescu, Benedict Cazemir Ionescu, Petre Petre sunt acuzați de infracțiuni contra umanității în ”Dosarul Mineriada”. 

Europarlamentarul Mircea Diaconu subliniază că ”nu va fi bine până nu ne limpezim petele din istoria recentă.”. El subliniază că același efect ca Mineriada l-a avut și erata de la referendumului din 2012: ”Erata a produs efecte la fel de cumplite asupra imaginii noastre. Când oamenii înțeleg că voteză degeaba, asta este infernal.”

”Fapta în sine a propus niște imagini cumplite. Mineriada ne-a aruncat într-o zonă neagră, de unde ne chinuim să ieșim de atâția ani. Efectele sunt înfiorătoare” a mai opinat Mircea Diaconu, la Antena 3. 

El își amintește acele momente: ”Ieșeam din Teatrul Notarra într-una din diminețile acelea și noroc că am fost atent că nu am călcat într-o pată de sânge omenesc. Să fii atent să nu calci într-o pată de sânge pe Magheru e... și nimeni nu e vinovat.”

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel