Urmărește emisiunea live


Dosarul Flora. Băsescu, mișcare de ultimă oră

Traian Băsescu nu s-a prezentat joi la Tribunalul București, unde a fost citat într-un proces în care Parchetul de pe lângă TB cere confirmarea redeschiderii urmăririi penale în dosarul "Flora" pentru abuz în serviciu.

Președinte a fost reprezentat în instanță de avocați, care au solicitat ca procesul să fie mutat la Înalta Curte de Casație și Justiție, pe motiv că Traian Băsescu este parlamentar.

Acest dosar a fost redeschis de procurori după ce omul de afaceri Cătălin Năstase a depus o plângere pentru abuz în serviciu, în care îl reclamă pe Traian Băsescu pentru că ar fi retrocedat ilegal în 2003, pe vremea când era primar general al Capitalei, un teren de 40.000 de metri pătrați în zona Dămăroaia.

Pe terenul respectiv a fost construit complexul comercial Flora și ar fi ajuns la fostul deputat Dumitru Puzdrea. Cătălin Năstase susține că Traian Băsescu ar fi făcut abuz în serviciu când a avizat retrocedarea acelui teren, prejudiciul fiind de peste 100 milioane de euro, informează Agerpres.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel