Dosarul 'bilete de tramvai falsificate' a ajuns pe masa procurorilor Parchetului Judecătoriei Timişoara

Dosarul "bilete de tramvai falsificate", în care două persoane au fost prinse în flagrant, în municipiul reşedinţă, în timp ce încercau să comercializeze cinci mii de titluri de călătorie asupra cărora exista suspiciunea că ar fi fost falsificate, a ajuns pe masa procurorilor Parchetului de pe lângă Judecătoria Timişoara.

Înlocuitorul purtătorului de cuvânt al Parchetului, Mihail Andreca a declarat joi, pentru Agerpres, că biletele au fost tipărite legal la tipografia Partoş, de unde un tipograf, care acum este inculpat, le-a sustras şi a încercat să le distribuie prin intermediul altei persoane, de asemenea inculpată.

Potrivit procurorului, cei doi inculpaţi sunt învinuiţi de furt calificat în mai multe acte materiale, fals în înscrisuri şi sunt cercetaţi sub control judiciar.

Poliţiştii au prins în flagrant, săptămâna trecută, un bărbat şi o femeie care comercializau 5.000 de bilete de călătorie pe mijloacele de transport în comun din municipiul Timişoara, iar în timpul cercetărilor au mai fost descoperite alte 5.000 de bilete.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Timiş, Alexandra Petrovici, declara atunci că poliţia a întocmit dosar penal faţă de cele două persoane bănuite de înşelăciune, fals în înscrisuri oficiale şi uz de fals.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel