EXCLUSIV  Dosarul 10 august, pe masa procurorilor. Angi Şerban: E primul lucru pe care-l cer premierului

Angi Șerban
Angi Șerban

Angi Şerban, unul dintre cei mai importanţi membri ai mişcării #rezist, a declarat în exclusivitate pentru DC News că, în cazul în care ar urma exemplul lui Cristian Dide şi s-ar întâlni cu premierul Dăncilă, primul lucru pe care l-ar cere ar fi desecretizarea dosarului 10 august. 

"Dosarul 10 august e foarte important, nu vrem să ajungă unul dintre dosarele îngropate ale trecutului, mai ales că vedem ce s-a întâmplat şi cu mineriadele. Asta trebuie să se întâmple, să fie desecretizat. Apoi, aş întreba-o pe doamna Dăncilă cum înţelege dânsa lupta pentru justiţiei. Când merge la Bruxelles, vorbeşte despre măsuri luate pentru stoparea asaltului împotriva justiţiei. În ţară zice că discuţia pe tema asta trebuie închisă. Aş vrea să ştiu cum are de gând să facă asta şi ce măsuri va lua, mai ales că oamenii care au făcut legi strâmbe sunt încă în funcţii importante", a declarat Angi Şerban. 

Şi protestatarul Cristian Dide ne-a declarat că a vorbit cu premierul Dăncilă despre dosarul 10 august. 

"Am vorbit despre desecretizarea dosarului 10 august, dar ne-a spus că nu este treaba dumneaei să intervină în justiţie. I-am explicat că este vorba despre o procedură administrativă, la care poate interveni", ne-a spus protestatarul. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel