Dosarul 10 august, declasificare. Marcel Vela: O voi face cât mai grabnic

Marcel Vela - ministru de Interne. Foto: Agerpres.
Marcel Vela - ministru de Interne. Foto: Agerpres.

Marcel Vela, noul ministru de Interne, susține că raportul intervenției Jandarmeriei la protestele din 10 august 2018 va fi desecretizat ”cât mai grabnic”. 

Marcel Vela a făcut anunțul în direct la România TV. Dosarul 10 august va fi desecretizat în perioada imediat următoare. 

”În august eram președintele Comisiei de Apărare, Ordine Publică și Siguranță Națională din Senatul României și am solicitat ministrului de la acea vreme desecretizarea. Nu pentru a acuza politic pe cineva, dar era o nevoie și o necesitate tocmai pentru a disculpa o instituție a statului, atât de importantă, poliția, pe care eu ca nou ministru, de astăzi, îmi doresc să fie o instituție de elită a României și pentru a afla toată lumea detalii din această intervenție. (...) Acum, pentru că am promis că vom desecretiza acest raport, pe care eu l-am citit în calitatea amintită, această acțiune de desecretizare o vom face cât mai grabnic pentru că este în folosul tuturor. (...) Vrem ca pe viitor să nu se mai repete. Era vorba totuși de imaginea României”, a precizat ministrul de Interne, Marcel Vela, la România TV. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel