Urmărește emisiunea live


Dosar Revoluție. Laura Vicol: Lazăr, manipulare ordinare. Atât de mare este mizeria...

Într-o intervenție la postul de televiziune România TV, Laura Vicol a reacționat cu privire la declarațiile făcute de Augustin Lazăr în ceea ce privește dosarul Revoluției. 

”Din punctul meu de vedere, este o manipulare ordinară a acestui personaj care aruncă acest dosar, pentru că poporul român este un popor care simte, care suferă, care plânge, și atunci manipulăm sufletele românilor cu un asemenea dosar ca să acopere mizeria pe care nici măcar nu are preș să o ascundă. Atât de mare este mizeria care îl caracterizează pe acest individ care este în plină procedură de revocare și nu înțelege să-și dea demisia. Care este un torționar. Victimele lui ies pe toate posturile și uita așa aflăm ce a făcut domnul Augustin Lazăr când chinuia oameni și îi ținea în pușcărie și acum se dă un mare iubitor de istorie și al poporului. Cum iese el să spună că protejează istoria și valorile sociale... eu nu știu cum de nu îi e rușine”, a declarat avocatul Laura Vicol în direct la România TV. 

Anunţul făcut luni de către procurorul general al României, privind finalizarea cercetărilor în Dosarul Revoluţiei, vine în momentul în care numele său este legat tocmai de un caz cu trimitere la perioada comunistă: acuzaţiile potrivit cărora Lazăr ar fi refuzat eliberarea unui disident. 


Vezi și: 

„Dosarul Revoluţiei", anunțul lui Augustin Lazăr. Vâlcu: Adevărata miză a mişcării

Dosar Revoluție. Andrei Caramitru: Acum ați înțeles de ce a fost atacat?

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel