Dosar Revoluție. Cristoiu: O uriașă mizerie și diversiune. Sunt stupefiat de chemarea acelor martori

Ion Cristoiu
Ion Cristoiu

Jurnalistul Ion Cristoiu a vorbit despre scandalul de la Înalta Curte de Casație și Justiție și despre Ion Iliescu în dosarul Revoluției. 

Este scandal la Înalta Curte de Casație și Justiție în dosarul Revoluției. Sute de persoane sunt prezente acolo, victime și urmași ai celor care și-au pierdut viața în 1989, și așteaptă să fie audiate, în primul termen al dosarului. 

Ion Cristoiu a fost întrebat ce consideră despre redeschiderea acestui dosar, extrem de greu, extrem de delicat, într-o perioadă delicată pentru România. 

"Sunt chiar stupefiat de chemarea acelor martori, numărului acesta uriaș de cetățeni, chemare care este urmarea a cererii Parchetului, nu a Înaltei Curți. Sunt stupefiat deoarece chiar sunt doctor nu numai în lovitura de stat, cum i se spune acum, dar și în dosarul făcut de Parchetul General și v-o spun cu toată responsabilitatea, este o uriașă și mizeră diversiune chemarea acestor oameni deoarece, rechizitoriul, tot dosarul în cazul Iliescu se referă la crearea de către Iliescu și echipa a unei psihoze numită terorism, având anumite responsabilități în crearea psihozei. Cei care sunt chemați, ca urmare a psihozei teroriștilor care nu au existat, despre care am scris de zeci de ori, au fost oameni, soldați, civili, unii răniți, unii au murit", a declarat jurnalistul Ion Cristoiu, în direct, la România TV. 

400 de martori sunt acum la ÎCCJ. 5.000 au fost chemați la audieri. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel