Dosar penal pe numele senatorului Vergil Chițac - UPDATE / OFICIAL

Vergil Chitac
Vergil Chitac

Procurorii au deschis dosar penal pe numele senatorului Vergil Chițac.

UPDATE: Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie anunţă că s-a autosesizat şi a deschis un dosar penal cu privire la faptele senatorului PNL Vergil Chiţac, cel care a transmis mai multor persoane noul coronavirus.

-------

Procurorii au început culegerea de probe încă de săptămâna trecută, iar astăzi au deschis dosar penal, pentru a vedea dacă sunt suficiente informații, probe care să impună deschiderea anchetei, conform Realitatea Plus.

După ce au făcut aceste verificări au hotărât astăzi să deschidă o investigație pentru posibila infracțiune de zădărnicire a combaterii bolilor și vor să vadă până la finalul investigației dacă, înainte de a fi diagnosticat, senatorul Vergil  Chițac ar fi putut lua orice fel de măsură pentru a preveni răspândirea virusului, conform sursei citate.

Se presupune în momentul de față că el ar fi sursa îmbolnăvirii unor colegi liberali, care au participat la acea ședință la sfârșitul săptămânii trecute, lucru care trebuie conformat de procurori. Dossarul este în faza 'in rem', ceea ce înseamnă că până acum nimeni nu a fost pus sub acuzare de Parchetul General.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel