Dosar Malaxa. Peste 15 ani de închisoare în prima instanță

Magistrații Tribunalului București au decis condamnarea cu suspendare a șapte  angajați ai spitalului Malaxa și administratori de firmă, cei care și-au recunoscut faptele în fața procurorilor și judecătorilor.

Florin Secureanu, fostul manager, alături de Mihai Mesner, Cristian Ioniță și Gabriel Deaconu vor fi judecați într-un dosar disjuns, nu pe procedură simplificată, așa cum s-a întâmplat în cazul celor 7, scrie Gazeta Sporturilor.

Fostul director financiar-contabil al Spitalului Malaxa, Margareta Preda, a fost condamnată la 3 ani de închisoare cu suspendare. Fostul tehnician administrativ al Spitalului Malaxa, Ștefan Lucian Nicolae , a primit 2 ani și 10 luni de închisoare cu suspendare, iar managerul IT, Traian Nica, 2 ani și 9 luni de închisoare cu suspendare. Tot la închisoare suspendare a fost condamnat şi fostul director administrativ, Paul Stoica (2 ani și 6 luni).

[citeste si]

Şi administratorii firmelor care i-au oferit cadouri şi beneficii fostului manager Florin Secureanu au scăpat de încarcerare.

Managerul firmei care furniza, pe banii spitalului, alimente pentru Secureanu și familia lui a fost condamnat la un an de închisoare cu suspendare. Administratorul firmei de la care Secureanu lua cadouri pentru sine și apropiații săi a primit 2 ani de închisoare cu suspendare, iar cel care se ocupa de livrarea bijuteriilor și le curăța sub contracte privind "curățarea instrumentarului ginecologic" a fost condamnat în primă instanţă la 1 an şi 4 luni de închisoare cu suspendare, scriu jurnaliştii de la Gazeta Sporturilor.

Mai mult, în decizia Tribunalului se stipulează că grupul celor 7 are de plătit, în total, 635.000 de euro.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel