Dosar DNA. Toni Greblă, recurs: NU mă interesează cine judecă

Toni Greblă este prezent la primul termen al recursului în procesul în care a fost inițial achitat.

Toni Greblă a declarat că nu îl interesează cine judecă recursul, iar etapa în care se exercitau anumite influențe a ”cam trecut”.

„Nu mă interesează cine judecă. Oricne poate să judece. Eu cred că etapa în care anumite influențe se exercitau și asupra organelor de urmărire penală și asupra unor judecători a cam trecut. Toate lucrurile se rezolvă pas cu pas. Nu trebuie să facem un arc peste timp pentru a vedea ce voi face eu peste doi ani”, a precizat Toni Greblă.

Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a programat azi primul termen al apelului declarat de DNA în dosarul în care fostul judecător al Curţii Constituţionale Toni Greblă a fost achitat în primă instanţă pentru trafic de influenţă.

La data de 11 mai, un complet de trei judecători de la Instanţa supremă l-a achitat pe Toni Greblă într-un dosar în care a fost trimis în judecată în 2015 pentru săvârşirea infracţiunilor de trafic de influenţă, efectuare de operaţiuni financiare ca acte de comerţ incompatibile cu funcţia, constituire a unui grup infracţional organizat şi fals în declaraţii.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel