Dosar DNA, ”cucuveaua mov”. Vâlcov, mărturisiri șocante: O să ne lichideze fizic! Ciutacu: E știrea săptămânii

Darius Vâlcov a vorbit despre dosarul său. Acesta spune că a fost obligat să recunoască de procurori să recunoască acuzele.

Mai mult, Vâlcov a negat acuzațiile și a transmis că în rechizitoriu nu apar informații apărute în presă, ele fiind transmite unui site de pe adresa de e-mail ”cucuveaua mov”.

„În niciun moment nu s-a întâmplat așa ceva. N-am avut niciun tablou, nu am fost niciodată în cimitir. Nu apare în rechizitoriu așa ceva. A apărut pe un singur site. Pe o singură aderesă de e-mail: cucuveaua mov. Vă dau rechizitoriul. Nu există asemenea lucruri. 

S-a ajuns la o asemenea nebunie.... Am vrut să nu comentez dosarul meu. Probabil am făcut rău. Eu am crezut în corectitudine, că în țara asta există legi. Din păcate însă mi-am dat seama că trebuie să spunem lucrurilor pe nume”, spune Vâlcov.

Vâlcov a continuat și a precizat că s-a întâlnit cu Kovesi și a fost obligat să semneze acuzele procurorilor. Omul din spatele programului de guvernare a mai anunțat că se teme pentru viața sa.

”Probabil o să ne lichideze fizic”

„Vă mai dau o informație. Recunoașterea mea... la un moment dat, s-a spus că am dat o recunoaștere. Ea e făcută de procuror cu avocat. Semnată, dar făcută de către cei doi. Am fost chemat, am urcat la ”zeiță”, la ”Nefertiti” pentru a mi se spune că trebuie să semnez. Procurorul mi-a spus foarte clar că am o problemă. (...) Bineînțeles. Am semnat o recunoaștere pe care nu mi-o asum. Sunt foarte multe motive. În primul rând pentru familie. Când ajungi la închisoare faci orice”, a spus Darius Vâlcov la România TV.

Întrebat de Victor Ciutacu dacă i-a cerut Laura Codruța Kovesi personal să semneze, Vâlcov a spus ”da”.

„Trebuie să învingem mafia din România. Dacă nu o eliminăm noi, probabil nu o să mai aveți cu cine discuta pentru că probabil o să ne lichideze fizic”, a concluzionat Darius Vâlcov care a solicitat să fie verificat dacă tot ce a spus este adevărat.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel