Dosar Darius Vâlcov: Avocații au cerut recuzarea completului de judecată

Darius Valcov
Darius Valcov

Apărătorii lui Darius Vâlcov din dosarul acestuia de luare de mită, aflat pe rolul Tribunalului Olt, au cerut la termenul de miercuri recuzarea completului de judecată, respectiv a judecătoarei Otilia Chiriță.

Fostul ministru al Finanțelor, Darius Vâlcov, a fost prezent miercuri la Tribunalul Olt, unde urma să dea declarații în cauză, dar nu a fost audiat deoarece avocații săi au cerut recuzarea completului.

Judecătorul de caz, Otilia Chiriță, a spus că cererea avocaților lui Darius Vâlcov va fi înaintată către completul de soluționare și a fixat un nou termen în proces în data de 28 iunie. Judecătorul Otilia Chiriță a amintit că a formulat anul trecut cerere de abținere în această cauză, dar cererea sa a fost respinsă. În dosar a mai fost depusă o cerere de recuzare a judecătorului Otilia Chiriță, în luna martie anul acesta, dar cererea respectivă a fost respinsă.

Până la termenul de miercuri, în cauza de la Tribunalul Olt în care Vâlcov este inculpat pentru luare de mită au fost audiați toți martorii. La termenele următoare va da declarație Darius Vâlcov și vor fi reaudiați unii martori în prezența inculpatului.

În 2015 Darius Vâlcov a fost trimis în judecată în două dosare instrumentate de DNA. Unul se judecă la Înalta Curte de Casație și Justiție, iar altul la Tribunalul Olt. Vâlcov este inculpat pentru trafic de influență și luare de mită, relatează Agerpres.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel