Dorneanu, luat cu asalt de protestatarii Rezist. Mircea Badea, întrebare-cheie

Mircea Badea
Mircea Badea

Mircea Badea a comentat în emisiunea ”În gura presei” incidentul cu Valer Dorneanu, preşedintele Curţii Constituţionale, când mai mulți protestatari l-au luat cu asalt.

"Suntem mămăligari noi așa în sensul de Constituție, de substanța noastră, de fapt. Ăia de la Rezist și-au permis să se ducă și practic să-l înjure pe Dorneanu. Se țineau așa după om pe stradă și urlau la el. Când l-au sunat unii pe tatăl lui Kovesi, în secunda doi i-a luat că l-au hărțuit. Tatăl lui Kovesi nu avea nicio calitate, Dorneanu este președintele CCR. Unde se vede ideea de mămăligă? Nimeni nu îi hărțuiește pe ăștia de la #Rezist. Ăștia nu se plimbă și ei tot prin societate? Nu se găsesc niște PSD-iști care să îi întrebe dacă mai iau bani de la Soros sau dacă le mai place iarba? Nu instig la așa ceva, doar întreb. Știți de ce fac ăștia de la #rezist toate mizeriile astea? Pentru că pot", a zis Mircea Badea la Antena 3.

Un filmuleţ postat pe Facebook îi arată pe câţiva protestatari #rezist, printre care Cristian Dide şi Marian Ceauşescu, apostrofându-l pe Valer Dorneanu, preşedintele CCR. Protestatarii spun că l-au întâlnit pe Dorneanu pe bulevardul Unirii şi au mers cu el până acasă.

"Aveţi un rol formidabil în ţara asta. De ce nu vreţi să ţineţi cu poporul, domnule? Aţi devenit antecamera PSD, stimate domn. Nu este frumos", i-a spus unul dintre protestatari lui Valer Dorneanu.

"Demnitatea şi onoarea", a răspuns preşedintele CCR.

"Sluga PSD, oameni vânduţi", a venit replica.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel