Dorian Popa, primul artist român care intră în topul Spotify - Romania Top 50

Record după record pentru Dorian Popa. Acesta a devenit primul artist român care intră în topul Spotify-România Top 50 cu piesa „Hatz”.

A făcut 3.000.000 de vizualizări pe YouTube în doar 5 zile de când a fost lansată și locul 22 în topul Spotify. Este vorba despre single-ul „Hatz”, lansat de Dorian Popa, alături de Shift”. Melodia a cucerit internetul și intră astfel în istoria platformelor de streaming din România.

Dorian & Shift sunt primii artiști români care intră în topul Spotify, la 4 luni de când celebra platformă a fost lansată în țara noastră.

În plus, piesa „Hatz” este melodia momentului și pe YouTube: primul loc în topul YouTube Trending, peste 20.000 de comentarii și 140.000 de like-uri. Shift este vinovat de compoziția și producția piesei, care a luat naștere după ce interjecția folosită de către Dorian a devenit virală.

(oar_w460)

Videoclipul a fost filmat de către Dan Petcan, iar alături de Shift și Dorian îi mai vedem pe vlogger-ul Selly, dar și pe Flavia Mihășan, care se integrează perfect în peisajul de vară. 

Dorian a creat o comunitate imensă pe canalul său de YouTube, pe care a lansat în urmă cu câteva luni single-ul „Când lumea e rea”, în colaborare cu Ioana Ignat. Într-un timp foarte scurt, Dorian Popa a reușit să depășească 600.000 de abonați, iar vlogurile zilnice pe care le postează adună câteva sute de mii de vizualizări și intră instant în topul YouTube Trending.

Cu milioane de vizualizări pe YouTube la single-urile sau colaborarile lansate, precum “Buze” (feat What’s Up), „Buna, ce mai zici?”, “Sare pe rana” (feat Ruby) etc, Dorian Popă reușește de fiecare data să surprindă prin track-uri și videoclipuri inedite. Pe lângă piesele lansate, Dorian Popă face parte de 4 sezoane din juriul emisiunii concurs “Next Star”. 

  

  

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel