Donație Primăria București. Autobuzele Mercedes au fost prezentate la Chișinău

Primăria municipiului Chişinău a prezentat în după-amiaza de vineri cele două autobuze donate de Primăria municipiului Bucureşti locuitorilor capitalei Republicii Moldova.

Postul 10TV din Republica Moldova relatează că donația Primăriei Municipiului București, sub forma a două autobuze de pasageri, a fost bine primită la Chișinău. Unităţile de transport sunt marca Mercedes-Benz Citaro, produse în anul 2006, au o capacitate de 100 de locuri și sunt dotate cu aer condiționat.

Autobuzele sunt cu podea joasă şi sunt destinate, inclusiv, persoanelor cu dizabilităţi locomotorii.

În curând, date în folosință

Înainte de a fi trimise în Republica Moldova, unităţile de transport au fost supuse testării tehnice. Încă din primele zile ale lunii mai, autobuzele donate de Primăria municipiului Bucureşti vor fi scoase la linie şi vor circula pe ruta municipală nr. 5, rută ce uneşte sectoarele Ciocana – Râşcani – Centru – Botanica.

Confort sporit

Vitalie Butucel, șeful interimar al direcției generale transport public și căi de comunicații din capitala Republicii Moldova, spune că aceste autobuze sunt mai comode și mai puțin poluante decât actualele unități de transport care circulă în acest moment la Chișinău. Cu cele două autobuze donate de România, pe ruta nr.5 vor circula în total zece unităţi de transport.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel