Urmărește emisiunea live


Donald Trump, Starea Uniunii, apel la "compromis"."Anchetele partizane" pot afecta economia

Donald Trump
Donald Trump

Donald Trump a lansat un apel la unitate şi 'compromis' în deschiderea discursului său privind Starea Uniunii, marţi seară în Congres, relatează dpa şi Reuters. 

'Stau aici pregătit să lucrez cu voi pentru a împlini realizări istorice pentru toţi americanii', a spus liderul de la Casa Albă. 'Victoria nu înseamnă să câştigi pentru partidul nostru, victoria este să câştigi pentru ţara noastră', a subliniat el.

'Trebuie să respingem politica de răzbunare şi represalii şi să îmbrăţişăm potenţialul fără limite al cooperării, compromisului şi binelui comun', a declarat Donald Trump. Preşedintele SUA a mai spus că foaia de parcurs a Casei Albe pentru anul viitor este 'agenda poporului american'. Accentul se va pune pe locuri de muncă, comerţ, infrastructură, lupta împotriva drogurilor şi imigraţiei, potrivit preşedintelui Trump. El a subliniat că va 'urmări o politică externă care pune în primul rând interesele Americii'.

Donald Trump: 'Anchetele partizane' pot afecta economia

În discursul referitor la Starea Uniunii, Trump i-a avertizat pe democraţi împotriva angajării în 'investigaţii partizane ridicole' care, în opinia sa, pot contribui la fragilizarea economiei SUA, transmite Reuters. 

'Un miracol economic are loc în Statele Unite şi singurul lucru care îl poate opri sunt războaiele nebune, politica sau investigaţiile partizane ridicole'. Afirmaţiile sale au fost făcute în contextul în care democraţii, majoritari în Camera Reprezentanţilor, intenţionează să se ocupe de unele dosare ale administraţiei de la Washington iar un procuror special investighează ingerinţa Rusiei în campania prezidenţială din 2016 câştigată de Trump.

Vezi si: Donald Trump, Starea Uniunii. Avertisment dur împotriva Chinei: Nu va mai putea să fure...

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel