Donald Trump şi i-a pus în cap pe administratorii averii lui Prince. De la ce a plecat disputa

Prince
Prince

Donald Trump a folosit piesa "Purple Rain" a lui Prince, joi, la un miting organizat în contextul campaniei sale electorale, la Target Center din Minneapolis, generând ulterior o reacție negativă din partea celor care administrează moștenirea cântărețului american, potrivit tmz.com.

Donald Trump a folosit piesa "Purple Rain" la un miting organizat în orașul natal al lui Prince, la aproape un an de când cei care se ocupă de organizarea campaniei electorale a președintelui american au fost de acord să nu mai utilizeze cântecele muzicianului.

Decizia de a difuza piesa lui Prince i-a supărat pe cei care administrează moștenirea cântărețului, care au declarat: "Președintele Trump a difuzat melodia «Purple Rain» a lui Prince, în seara aceasta, în Minneapolis, la un eveniment, deși, în urmă cu un an, a confirmat că nu vor mai fi folosite piesele cântărețului în campania electorală. Administratorii moștenirii nu îi vor acorda niciodată permisiunea lui Trump de a folosi cântecele lui Prince".

În octombrie 2018, avocații celor care administrează averea lui Prince le-au trimis o scrisoare membrilor echipei lui Trump, cerându-le să nu mai folosească piesele acestuia. Aceștia au răspuns solicitării, declarând că sunt de acord cu cererea avocaților. Nu este clar dacă vor fi luate măsuri împotriva lui Trump, transmite Mediafax.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel