Donald Trump, moment jenant. Gestul făcut de Melania în fața presei

Donald Trump
Donald Trump

Donald Trump și Melania Trump au fost protagoniștii unui moment jenant care a devenit imediat viral.

Donald Trump și Melania Trump au fost în mijlocul unui moment penibil la Casa Albă, cu ocazia evenimentului organizat după ce acesta a fost achitat de către Senatul Statelor Unite ale Americii, în urma inculpării de către Camera Deputaților.

Ce s-a întâmplat între cei doi

Totul a pornit de la faptul că în momentul în care Melania a venit lângă soțul său, acesta a vrut să o sărute, însă ea se pare că nu acceptat, așa că și-a întors obrazul. Persoanele prezente au fost șocate de gestul Melaniei și au imortalizat imediat cele întâmplate și l-au postat pe rețelele de socializare.

Chiar dacă a fost pus într-o ipostază inconfortabilă, Donald Trump a trecut repede peste moment și a ținut să își declară recunoștința față de familia sa, carea i-a fost alături, în aceste momente grele, citează cancan.ro.

„Așadar, vreau să îi mulțumesc familiei mele pentru că a trecut alături de mine prin această situție. Urmează să candidez pentru președinție și, dacă voi câștiga, voi face o treabă grozavă", a declarat Donald Trump în fața celor prezenți.

Și-a cerut scuze familiei

„Vreau să-mi cer scuze familiei mele pentru că a fost nevoită să treacă prin această situație falsă. Și Ivanka este aici, și întreaga mea familie, inclusiv Barron. El este chiar acolo. Ridică-te, scumpo. Ivanka, mulțumesc, dragă", a mai spus el.

Donald Trump a fost acuzat de abuz de putere și obstrucționarea Congresului. În ciuda faptului că senatorul republican Mitt Romney a votat pentru condamnarea lui, președintele a fost achitat. Acest lucru înseamnă că alegerile prezidențiale care vor avea lor în 2020 vor determina dacă Donald Trump își va păstra funcția sau nu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel