Donald Trump, măsuri: conducte petroliere, mine, creare locuri de muncă

În cadrul unei vizite la Philadelphia, Donald Trump a vorbit despre măsurile imediate care au fost luate și altele care urmează să fie implementate foarte curând. Președintele ales al SUA a vorbit despre refacerea infrastructurii, dar și măsurile economice importante pe care le-a promis în campania electorală.

Donald Trump a făcut o scurtă analiză a măsurilor pe care le-a luat deja și pe care urmează să le implementeze. Președintele SUA urmează promisiunile electorale pas cu pas, în ciuda celor care afirmau că sunt doar promisiuni de campanie. 

În cadrul discursului de la Philadelphia, Donald Trump a spus că va dezvolta infrastructura SUA. Noi poduri și drumuri ar urma să fie construite abia după repararea celor vechi.

"Lucrul pe care îl fac cel mai bine este să construiesc," a spus Trump.

Președintele a spus de asemenea că toate tratatele comerciale în care SUA sunt implicate vor fi renegociate, iar statul american per ansamblu, nu va face parte din tratate comune, ci toate vor fi negociate cu fiecare în parte.

În ceea ce privește conductele de petrol, Donald Trump a spus că vor fi utilizate la maximum pentru creșterea locurilor de muncă pentru americani, însă dacă se vor construi unele noi, ele vor fi fabricate în SUA. 

" Dacă oamenii vor să fie construite conducte de petrol, le vom face, dar le vom fabrica pe tărâm american," a spus Trump. 

Donald Trump a semnat deja ordine executive privind deschiderea minelor și stimularea producției interne prin simplificarea unor procese care ar dura foarte mult. Redeschiderea minelor poate servi ca un model pentru românia, care închide mine pe bandă rulantă.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel