Donald Trump - Kim Jong Un, întâlnire istorică în zona demilitarizată. Primele declaraţii

Trump, Kim Jong Un, scrisoare
Trump, Kim Jong Un, scrisoare

Președintele american Donald Trump și liderul suprem nord-coreean s-au întâlnit duminică în zona demilitarizată, aflată la frontiera dintre cele două Corei.

Președintele american a declarat că vizita în zona demilitarizată a fost programată de câteva luni. Întâlnirea între cei doi lideri în zona demilitarizată, care este fără precedent, vine după ce liderul de la Casa Albă a postat pe Twittter că dorește să se întâlnească cu liderul nord-coreean, relatează site-ul postului The Guardian, citat de Mediafax.

Aceasta este cea de a treia întâlnire între Donald Trump și Kim Jong-un

Donald Trump este primul președinte american în funcție care vizitează zona demilitarizată de la frontiera între cele două Corei. "Vreau doar să spun că este onoarea mea. Să trec această linie este o mare onoare, un mare progres s-a făcut, s-au format prietenii incredibile, în special una", a declarat Donald Trump.

Liderul de la Casa Albă i-a mulțumit liderului nord-coreean că a acceptat invitația sa de a se întâlni. "Președintele Trump tocmai a devenit primul președinte american care ne vizitează țara. Aceasta este o expresie a intenției de a elimina agresiunea din trecut și de a deschide un nou viitor", a declarat Kim Jong-un.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel