Urmărește emisiunea live


Donald Trump Jr: Presedinția a adus pierderi de SUTE MILIOANE de dolari

SUA
SUA

 Preşedinţia lui Donald Trump a costat compania imobiliară a familiei o sumă uriaşă prin pierderea unor afaceri, a spus Donald Trump Jr, fiul cel mare al liderului de la Casa Albă, relatează DPA, miercuri. 

Donald Trump Jr, cel care conduce în prezent Organizaţia Trump, care are afaceri în întreaga lume, se află într-o vizită de o săptămână în India pentru a vinde proprietăţi de lux ale grupului Trump în această ţară. 

Compania nu semnează noi acorduri cu parteneri de afaceri din afara SUA atât timp cât Trump va fi în funcţie, pentru a evita potenţiale conflicte de etică, a declarat Trump Jr pentru cotidianul Times of India. 

"Ne abţinem de la a semna noi acorduri atât timp cât tatăl meu este în funcţie. Refuzăm afaceri de sute de milioane de dolari în întreaga lume", a spus el. 

Afaceri blocate 

Organizaţia Trump şi-a construit o reţea uriaşă de potenţiale acorduri prin marketing şi negocieri intense timp de peste un deceniu, însă acestea nu pot fi parafate acum, a adăugat fiul preşedintelui american. 

Omul de afaceri va vizita proiectele imobiliare ale grupului Trump în patru oraşe indiene şi va avea de asemenea întâlniri cu indieni bogaţi care au rezervat apartament în clădirile Trump. El va susţine de asemenea un discurs de politică externă la un eveniment unde premierul indian Narendra Modi va fi unul dintre vorbitorii-cheie. 

Avertisment în privința conflictului de interese 

Activişti americani şi mass-media din SUA au atras atenţia asupra unui conflict de interese în legătură cu vizita lui Trump Jr în India, exprimându-şi îngrijorarea că activităţile de afaceri ale preşedintelui american sunt amestecate cu politica externă a Washingtonului. 

Organizaţia non-guvernamentală care luptă pentru transparenţă 'Citizens for Responsibility and Ethics in Washington' (CREW) a evidenţiat relatările din media conform cărora preţurile apartamentelor din proiectele imobiliare ale grupului Trump în India au crescut cu până la 30% de când Donald Trump a ajuns la Casa Albă, relatează Agerpres.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel