Donald Trump, ÎNȘELAT de Melania. Are un AMANT. Când este anunțat DIVORȚUL

Melania Trump
Melania Trump

Melania Trump ar avea un amant despre care Donald Trump știe. Iată când urmează să divorțeze cei doi.

Melania Trump ar avea un amant, iar președintele Donald Trump se pare că l-ar cunoaște, cel puțin asta scrie presa din SUA. Amantul despre care presa internațională vorbește ar fi șeful securității magazinului Tiffany, situat în clădirea Trump Tower, din New York.

O scriitoare americană a făcut dezvăluirea șocantă și susține că acesta este și motivul pentru care prima doamnă a Statelor Unite nu s-a mutat imediat la Casa Albă, după ce soțul ei a devenit președinte în 2016.

Mariajul dintre ei se încheie odată cu mandatul lui Trump

Scriitoarea Monica Byrne nu este singura care spune că ştie ce se întâmplă cu adevărat între Melania Trump şi presupusul iubit, Hank Simers. Conform aceleaşi surse, Noel Casler, fost angajat al emisiunii „The Apprentice", a scris pe Twitter că „Melania nu locuia cu Trump nici în Trump Tower, ea stătea cu iubitul ei. Am fost nevoiți să rezervăm o metodă de transport pentru ca ea să ajungă la finalurile emisiunii, iar locul de preluare nu era 5th Avenue", citează cancan.ro.

În acest caz, Melania ar continua mariajul cu Trump până la sfârşitul mandatului său de preşedinte, citează aceeași sursă. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel