Donald Trump își ANULEAZĂ vizita în Peru și Columbia

Poza descriptivă
Poza descriptivă

Președintele Donald Trump a luat o decizie de ultim moment: a decis să își anuleze o vizită programată cu mult timp înainte, pentru un răspuns în privința atacului chimic din Siria. 

Preşedintele Donald Trump a decis să-şi anuleze participarea la cel de-al 8-lea summit al Americilor, care se va desfăşura vineri la Lima (Peru), pentru a se concentra pe răspunsul pe care SUA îl vor da presupusului atac chimic din Siria, a anunţat marţi Casa Albă, transmit agenţiile AFP şi DPA. 

Purtătoarea de cuvânt a Casei Albe, Sarah Sanders, a precizat că 'preşedintele va rămâne în Statele Unite pentru a superviza răspunsul american în Siria', în locul său la acel summit urmând să participe vicepreşedintele Mike Pence, care va efectua şi vizita în Columbia prevăzută iniţial în miniturneul latino-american. 

Atacul chimic, marți la Douma 

Peste 40 de persoane au fost ucise sâmbătă într-un presupus atac chimic la Douma, ultimul bastion al insurgenţilor lângă capitala siriană Damasc. 

Donald Trump a condamnat luni atacul chimic "atroce" comis asupra unor "civili nevinovaţi" şi a spus că va lua o decizie cu privire la paşii de urmat în următoarele 24-48 de ore.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel