Urmărește emisiunea live


Donald Trump ar putea fi suspendat. Comisia Juridică strânge dovezi, Casa Albă respinge acuzaţiile

Donald Trump FOTO AGERPRES
Donald Trump FOTO AGERPRES

Un grup de democraţi din Comisia Juridică a început să strângă o listă cu posibile acuzaţii la adresa preşedintelui Donald Trump, fiind luată în discuţie chiar şi răsturnarea acestuia de la Casa Albă, conform Washington Post. 

Potrivit unor surse ale cotidianului american, lista de acuzaţii este destul de mare, începând cu obstrucţionarea justiţiei, abuzul de putere, sfidarea citaţiilor, precum şi încălcarea legii finanţării campaniilor electorale.

Comisia Juridică este de părere că a identificat cinci domenii în care Donald Trump a obstrucţionat legea, domenii pe care le vor aprofunda într-o discuţie cu fostul şef de campanie al lui Trump, Corey Lewandowski, precum şi alţi foşti angajaţi ai preşedintelui. 

Casa Albă respinge acuzaţiile 

 

Consilierul Kellyanne Conway a respins acuzaţiile, precum şi zvonurile potrivit cărora Donald Trump ar urma să fie suspendat, şi le-a spus reporterilor că "nu există apetit public pentru aşa ceva". 

"Donald Trump a călcat în picioare Constituţia. Sunt extrem de multe capete de acuzare pe care le putem folosi", a acuzat un membru al Comisiei Juridice, Steve Cohen.  

SUA merge spre o campanie prezidenţială încinsă în 2020, mai ales după ce democraţii au anunţat că de data asta vor fi pregătiţi pentru Donald Trump. 

 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel