Donald Trump: Statele Unite nu mai au capacitatea. Faceţi cale întoarsă

Donald Trump
Donald Trump

Statele Unite nu mai au capacitatea de a primi migranţi, sunt ''pline'', a declarat preşedintele american, Donald Trump, vineri, în Calexico, un mic oraş din California situat la graniţa cu Mexicul, unde s-a deplasat pentru a-şi transmite în cea mai simplă manieră mesajul contra imigraţiei ilegale.

Imigranţii ilegali "copleşesc sistemul nostru de imigraţie şi aceasta nu mai poate continua", a spus el în timpul unei întâlniri cu ofiţeri de poliţie de la graniţă, înainte de a inspecta o parte din zidul pe care intenţionează să-l ridice între cele două ţări. "Sistemul nostru este complet, nu mai putem să vă acceptăm. Ţara noastră este plină". "Aşadar faceţi cale întoarsă", a spus el în acest oraş situat la aproximativ 300 de kilometri sud-est de Los Angeles, relatează AFP.  

Totodată, Donald Trump a lăudat rezultatele atitudinii sale ferme faţă de vecinul sudic. "Mexicul, pentru prima dată în decenii, face arestări semnificative la graniţa de sud, înainte ca migranţii să înceapă lunga călătorie spre Statele Unite", a remarcat preşedintele, adăugând: Mexicul se comportă într-un mod absolut fantastic de patru zile. Îi opresc pe toţi". 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel