Doliu în România. Rareș Bogdan: Drum bun, Babule!

Doliu în folclorul românesc. Moartea lui Sergiu Cipariu a îndoliat multe suflete românești. Rareș Bogdan, europarlamentar PNL, a reacționat la vestea tristă. 

Taragotistul a murit la vârsta de 70 de ani. El a fost găsit decedat de către soția sa, la scurt timp după ce se jucase cu nepoții săi. 

Babu-Sergiu Cipariu a urcat, acum mai puțin de 24 de ore, Sus, la Bunul Dumnezeu, în Ceruri, de acasă de la el, de la Orlat, din ținuturile Sibiului. De acolo ne va privi și ne va veghea cu Spiritul său uriaș de român frumos, liber și demn! Un român viu, profund și complex. Un Om ce cânta la 7 instrumente și care recita absolut fabulos din Beniuc, Nichita, Sorescu, Eminescu, Arghezi, Coșbuc, Minulescu, Bacovia. Drum Bun, Babule! Ne vei lipsi tuturor celor care iubim România în fiecare zi! De Revelion, a fost la Poiană, la "Împăratul Aurelius" și mi-au spus prietenii că a fost într-o formă de zile mari. Ce ți-e și cu viață asta. Bunul Dumnezeu să îl odihnească in pace!” a scris Rareș Bogdan, pe Facebook. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel