Doliu în cinematografie. Joseph Campanella a murit

Doliu
Doliu

Doliu în cinematografie! Marele actor Joseph Campanella s-a stins din viață miercuri, 16 mai, la vârsta de 93 de ani. Supranumit legenda filmului american, actorul a avut o carieră de peste șase decenii la Hollywood. 

Joseph Campanella a realizat peste 200 de filme şi prezenţe în seriale de televiziune, cel mai cunoscut rol fiind cel din serialul Mannix din anii 1960 și pentru care a fost nominalizat pentru un premiu Emmy.

(w670)

Joseph Campanella a murit în locuința sa din Los Angeles. Veteranul actor  a fost vocea memorabilă a documentarelor de ştiinţă Discover de pe Disney Channel. Joseph a fost fratele mai mic al actorului Frank Campanella, care a murit în 2006. În urma lui Joseph Campanella a rămas soţia Jill de 53 de ani Jill, şapte copii şi opt nepoţi, informează cancan.ro.

Legenda filmului american a fost vocea multor personaje animate din anii ’90, printre care amintim animațiile: „Spider-Man” și „Road Rovers”. Joseph Campanella a apărut în trei piese Broadway: „The Captains and the Kings” (1962), „A gift of time” (1962) și „Hot Spot” (1963). 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel