Doina Pană, demisie Guvern. ALDE, reacție

Ema Apostu / 03 ian 2018 / 18:11

Purtătorul de cuvânt al ALDE, deputatul Varujan Vosganian, a declarat miercuri că demisia ministrului Apelor şi Pădurilor, Doina Pană, reprezintă o pierdere pentru Guvern. 

"Cu doamna Doina Pană am fost colegi de Guvern şi am colaborat foarte bine în mai multe situaţii critice, inclusiv în ceea ce priveşte Oltchim. De aceea, cred că absenţa Doinei Pană din Guvern e o pierdere pentru Guvern şi îmi pare rău dacă doamna Pană are motivele de sănătate pe care le invocă. Repet, am amintiri foarte frumoase în legătură cu colaborarea cu doamna Pană. (...) Aşa acum am cunoscut-o pe doamna Pană, cred că este o pierdere. Era o femeie serioasă, care avea relaţii cordiale, normale cu oamenii. O femeie de cuvânt", a afirmat Vosganian, pentru Agerpres.

Ministrul Apelor şi Pădurilor, Doina Pană, a demisionat din funcţie, invocând motive de sănătate. 

"Vă aducem la cunoştinţă faptul că astăzi, 3 ianuarie 2018, doamna Adriana Doina Pană i-a înaintat prim-ministrului României, domnul Mihai Tudose, demisia din funcţia de ministru al Apelor şi Pădurilor, pe motiv de sănătate", a anunţat Ministerul Apelor şi Pădurilor. 

Doina Pană a preluat mandatul la Ministerul Apelor şi Pădurilor la 29 iunie 2017. Pană a mai deţinut portofoliul Apelor şi Pădurilor în Cabinetul Ponta III. În data de 5 martie 2014, Doina Pană a devenit ministru delegat pentru Apă, Păduri şi Piscicultură în Cabinetul Ponta III, mandatul său încheindu-se în decembrie 2014, în urma remanierii Guvernului. 

[citeste si]