Doi minori dispăruți în Vrancea, găsiți de un polițist care a intuit unde s-ar putea afla

Foto: IPJ Vrancea
Foto: IPJ Vrancea

Polițiștii din Vrancea au găsit în această seară doi copii minori care au fost dați dispăruți. 

Poliţiştii au fost sesizaţi în această seară cu privire la dispariția a doi minori, în vârstă de 9 respectiv 10 ani, ambii din Soveja, județul Vrancea, conform unui comunicat de presă. 

Conform sesizării, ultima dată aceștia ar fi fost văzuți în această dimineață,când au plecat de la domiciliu și nu au mai revenit.

Autoritățile au început căutările celor doi copii

Imediat după sesizare, la faţa locului au fost direcţionaţi poliţiştii Secției 10 Poliție Rurală Panciu, cu mijloacele tehnice din dotare şi câinele de serviciu, jandarmi, pompieri, o echipă Salvamont, reprezentanți ai Primăriei Soveja, localnici și reprezentanți ai Ocolului Silvic Soveja care au demarat activităţile de căutare în satul Dragosloveni.

Unde au fost găsiți cei doi minori

”Marian, colegul nostru, cu o vechime de aproximativ 20 de ani în munca de poliție, cunoscând bine zona, alături de un pădurar, a intituit unde ar putea merge cei doi minori și astfel, echipa acestora i-a găsit, teferi, la câteva sute de metri de locuință, ascunși într-o gospodărie nelocuită”, au anunțat polițiștii. 

În prezent, minorii se află alături de polițiști, în acest caz fiind sesizată DGASPC Vrancea.

Lecție de viață, dată de două tinere dintr-un centru de plasament din Vrancea

Lecţie de viaţă, dată de două tinere din sistemul de protecţie a copilului Vrancea care au obţinut rezultate foarte bune la examenul de Bacalaureat.

Deşi viaţa nu a fost prea darnică cu ele şi le-a pus la încercări grele, Elena şi Monica, două tinere din sistemul de protecţie al copilului Vrancea, care au dat BAC-ul anul acesta, oferă un exemplu pe care mulţi ar trebui să-l urmeze. Cele două tinere, absolvente de liceu, aflate cu măsură de protecţie în cadrul Serviciului Management de Caz pentru Protecţie de Tip Familial din subordinea DGASPC Vrancea, au susţinut anul acesta examenul de bacalaureat reuşind să treacă cu brio de acest test important din viaţa lor, susțin reprezentanții instituției. 

Citește articolul integral aici: Lecție de viață, dată de două tinere dintr-un centru de plasament din Vrancea, pentru tineri

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel